Yritys

Toimisto on toiminut Jyväskylässä vuodesta 1994 alkaen. Toimisto sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa kävelykadulla (Kauppakatu 27 B 22, 4. kerros). Toimistollamme on myös Äänekoskella sivutoimipiste (Kauppakatu 15 A 2, 2. kerros). Jyväskylän toimistomme on pääsääntöisesti avoinna arkipäivisin kello 8-16. Ensisijaisesti pyydämme sopimaan tapaamisista etukäteen.

Äänekosken toimipisteellä otamme asiakkaita vastaan ajanvarauksella.

Hoidamme pitkäaikaisella kokemuksella yksityishenkilöiden, julkisyhteisöjen ja yritysten toimeksiantoja ja toimimme laajasti eri oikeudenaloilla. Toimeksiantomme käsittävät mm. perhe- ja perintö-, rikos-, riita- ja sopimusoikeudellisia asioita ja erilaisia oikeudenkäyntejä ja välimiesmenettelyitä.

Hoidamme toimeksiannot ehdottoman luottamuksellisesti päämiehen edun vaatimalla tavalla hyvää asianajajatapaa noudattaen. Pyrimme aina päämiehen parhaan edun mukaiseen lopputulokseen. Tavoitteemme ja tehtävämme ovat päämiehen ongelmien ratkaisu niin, että myöskään vaikeat asiat eivät kävisi elämässä tai yritystoiminnassa ylitsepääsemättömiksi.

Kaikki lakimiehemme ovat tuomioistuinharjoittelun suorittaneita varatuomareita ja Suomen Asianajajaliiton jäseniä. Olemme riippumaton asianajotoimisto. Toimimme hyvässä yhteistyössä eri viranomaisten ja raha- ja vakuutuslaitosten kanssa.